FLIK BESAN KAO RIS: Nemac otkrio šta je NENORMALNO u Bajernu! Da li je ovim bacio SENKU na pehar Lige šampiona?

Autor:

Sport

15.01.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg bavarskog velikana nakon bolne eliminacije.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Bajerna Hans Flik

Trener minhenskog Bajerna Hans Flik bio je izuzetno ljut zbog eliminacije aktuelnog šampiona Evrope od drugoligaša Kila u Kupu Nemačke.

On je istakao da je ekipa u padu, ali da nije realno, niti normalno, da ponovi formu iz prolećnog dela prošle sezone kada su Bavarci stigli do triple krune.

Forma koju smo imali u prvom delu prošle godine, kada smo osvojili triplu krunu, isto nije bila normalna. Očekivao sam da ćemo doživeti pad pre ili kasnije, ali ludački pobednički mentalitet nas je nosio sve do pred kraj godine - izjavio je Flik i dodao:

Malo smo trenutno uzdrmani, ali moramo da izvučemo pouku iz meča sa Kilom. Trenutno tako igramo da olakšavamo posao našim protivnicima. Mi smo veliki tim i brzo ćemo se vratiti na pobednički put.

Podsetimo, Bajern za vikend očekuje veliki izazov, jer u okviru Bundeslige na "Alijanc arenu" stiže zahuktali Frajburg koji je spojio pet prvenstvenih pobeda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading