Milan Jović za "Srpski telegraf" posle sjajne partije svog sina: Rekao sam Luki, DAĆEŠ GOL, A KOLE ĆE ASISTIRATI!

Autor:

Sport

19.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je bio dvostruki strelac za Ajntraht protiv Šalkea (3:1) Luka mi je obećao da će me častiti zbog dobre prognoze, kaže Jović senior

Filip Kostić i Luka Jović ponovo su ujedinjeni u Ajntrahtu!

U Frankfurtu ništa novo, ponovo Luka Jović (23) nemilosrdno rešeta mreže rivala, baš kao što je to činio u prvom mandatu u klubu sa Dojče bank parka od 2017. do 2019.

Posle dva laka komada Šalkeu u pobedi Ajntrahta od 3:1, i to za samo 28 minuta na terenu, blistaju svi u klubu iz grada na Majni, a posebno olakšanje osetio je napadačev otac Milan (55), koji ekskluzivno za "Srpski telegraf" otkriva da je bio savršen prognozer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jović je doneo pobedu sa klupe protiv Šalkea, a za prvi gol asistirao mu je Kostić

Jović senior iz Republike Srpske poručuje našim čitaocima da će njegov naslednik tek da pokaže kakav je majstor i da je predosetio da će Luka biti strelac.

Milan ističe da se čuo sa sinom i pre i posle utakmice i da konačno oseća istinsku sreću u glasu mladog, često neosnovano osporavanog, golgetera Reala na pozajmici u Ajntrahtu.

- Pre meča sa Šalkeom rekao sam Luki: "Sine, daćeš gol, a Kole (Filip Kostić, prim. aut.) asistiraće ti". Eto, bio sam u pravu, samo što je postigao dva komada i oba puta mu je Kole namestio golove. Naravno, nisam baš očekivao da će zatresti mrežu već posle 10 minuta od ulaska na teren, ali nisam ni iznenađen. Luki i te kako prija Bundesliga, tamo ga hrane loptama, igra se brzo, tečno, ofanzivno i sa ubitačnim kontranapadima, baš sve onako kako njemu odgovara. Posle meča smo se opet čuli i Luka mi je rekao "Ćale, svaka ti čast za dobru prognozu, častim te zbog toga" - otkriva nam Milan Jović i nada se da će njegov mezimac nastaviti golgetersku seriju već sutra uveče, kada Ajntraht u 17. kolu Bundeslige gostuje Frajburgu (20.30).

Španci nekorektni!

Naš sagovornik i dalje sa gorčinom u glasu govori o tretmanu koji je njegov sin imao u Španiji, kako u samom klubu tako i u tamošnjim medijima, koji Luku Jovića ni najmanje nisu štedeli.

- Znate kako, moj sin je za španske medije bio kriv i kada jeste i kada nije kriv, nekako su se stalno obrušavali na njega, a on je emotivac i veoma teško je sve to podnosio. Tamošnji mediji su stalno napumpavali priče u vezi s njim bez obzira na to što on nije baš cvećka, kao ni svi mi, uostalom. Ipak, u Nemačkoj je važno kakav si na terenu, nema tog razapinjanja po novinama i portalima, samo je teren merilo i to je ono što pravom igraču odgovara. Takođe, sama igra Ajntrahta savršeno godi Luki. Vidite, Real ima deset igrača kao što je Kostić, ali nisu nameštali mom sinu golove, kao što to on čini - zaključio je Milan Jović, čiji sin u dresu franfurtskih "orlova" u proseku bude strelac na svakih 117 minuta.

Milan Jović ističe da Španci uopšte nisu bili korektni prema njegovom sinu

 

Majka Svetlana luda za Bundesligom

Milan Jović obožava nemački fudbal, te našim čitaocima otkriva da je i nakon odlaska Luke u Real pre godinu i po dana nastavio sa suprugom Svetlanom pomno da prati prenose utakmica iz Bundeslige.

- Zarazili smo se moja Svetlana i ja nemačkim fudbalom za vreme prvog mandata našeg sina u Ajntrahtu, ali smo i posle transfera u Madrid nastavili redovno da gledamo Bundesligu. Verujte mi da smo u Španiji pratili samo Real i niti jedan drugi klub nas nije zanimao, dok u Nemačkoj gledamo svaki meč i baš smo informisani o ligi. Naravno da smo i pobedu Ajntrahta nad Šalkeom ispratili zajedno, kao što inače gledamo TV prenose. Niko nije srećniji od nas kad je dao dva gola - rekao nam je Jović senior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading