SRBIJA SVE BLIŽA SELEKTORU: Pantelić tvrdi da se SAMO ON ČEKA!

Autor:

Sport

18.01.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika FSS otkrio je kako napreduje potraga za novim selektorom Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije sve su bliže novom selektoru

Na današoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zamenik predsednika FSS Marko Pantelić obavestio je članove o aktivnostima u vezi sa izborom novog selektora A reprezentacije. 

- Predočio sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju tako da i on i FSS zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara - istakao je nekadašnji reprezentativac i fudbaler Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić otkrio je da se samo Dragan Stojković čeka

Uži krug bio je širok, ali se polako sužava kada su kandidati u pitanju, ističe nekadašnji golgeter Herte.

 

- Razgovarano je sa sedam kandidata, trojica su užem izboru. Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše A selekcije - rekao je Marko Pantelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading