LUKA JOVIĆ OČIMA NE VERUJE: Španija BRUJI o Srbinu, kome je sad STAO NA ŽULJ?

Autor:

Sport

18.01.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije imao tretman u španskim medijima kao Luka Jović, a sve se to preko noći promenilo!

RepublikaFoto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Luka Jović je po povratku u Ajntraht iz Reala odmah postigao dva gola protiv Šalkea i uveličao pobedu svog tima od 3:1, pa su španski mediji već zažalili zbog toga što je srpski reprezentativac napustio madridski klub, i što su ga  iz nedelje u nedelje "žigosali" kao "najveći promašaj".

Španska piše "Marka" da je Karim Benzema jedini "ozbiljan" napadač među Madriđanima koji su sada na tankom ledu, pošto bi u slučaju da Francuz ne igra, jedina zamena bio Marijano Dijaz.

Taj medij navodi da je Jović sa dva gola odmah po odlasku zaista opravdao svoj zahtev da se vrati u Frankfurt, ali da je Real sada izgubio jednu dobru opciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Isto navodi i "Fudbal Espanja", ali napominje da se sada već mora zapitati  da li Zidan dovoljno dobre instrkucije daje menadžmentu? Kako je moguće da je Jović doslovno "eksplodirao" po povratku u Frankfurt uprkos pričama o lošoj formi...

 

I španski "Sport" sa entuzijazmom prenosi vest o dva gola Jovića protiv Šalkea, kao i "As" koji je naveo da je srpski napadač dva puta sjajno matirao protivničkog golmana odmah po povratku u svoju sredinu, Ajntraht.

Sve u svemu, Srbija likuje, dok Španci upiru prstom u Zidana koji nije pružio dovoljno šansi našem napadaču.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading