DERBI KOLA POTPUNO RAZOČARAO: Liverpul i Junajted potpuno podbacili...

Autor:

Sport

17.01.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da borba za prevlast u Premijer ligi bude bombastična, dva natrofejnija kluba sa Ostrva propisno su se obrukala tokom današnjeg okršaja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah i Liverpul bili su blizu pobede protiv Junajteda, ali je Mančester nekako odoleo

Salah, Mane, Firmino i ekipa trebali su da ukrste oružije sa sve efikasnijim Rašfordom, Fernandešom, Pogbom i kolegama, ali umesto da su ratovali, Liverpul i Junajted odigrali su meč pun taktičkih nadmudravanja, a potpuno bez fudbalskog duha, pa ne čudi da je utakmica završena 0:0.

Solskjer je izjavljivao svakakve stvari uoči ovog meča, tvrdio je da njegova ekipa apsolutno prednjači u trci za titulom, ali ako je suditi po okršaju sa vladajućim šampionom, oni to uopšte ne zaslužuju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaler Mančestera nikako da vežu pravi niz rezultata

Trud većiniski nije postojao, zamisao Norvežanina od starta je bila pogrešna, pa je Liverpul do kraja utakmice barem imao troduplo više prilika, iako je to briga za Jirgena Klopa.

 

Mančester siti i Lester mogli bi sada da iskoriste remi preostalih timova u top 4, pa ako ništa, barem je ovaj rezultat učinio trku za trofejom još zanimljivijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading