ENGLESKA ZAPREPAŠĆENA: Novi detalji makljaže Luke i Bačuaija, evo šta je pravi razlog sukoba!

Autor:

Sport

17.01.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska javnost i dalje bruji o tuči između Luke Milivojevića i Mičija Bačuajia na treningu Kristal Palasa pred londonski derbi sa Arsenalom protekle nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Srpski i belgijski reprezentativac su se sukobili i razmenili nekoliko udaraca, a navodno je čak Belgijanac nokautirao Kragujevčanina.

Sada britanski tabloidi donose nove detalje celog incidenta o kome za sada ćuti njihov klub. Sve je počelo tako što se, kapitenu tima, Luki Milivojeviću nije dopalo zalaganje Belgijanca na treningu, jer Miči Bačuaji nije dovoljno ozbiljno pristupio vežbi dodavanja, pišu mediji.

Sukob je eksalirao pošto je iz neposredne blizine napadač svom silinom napucao Milivojevića, posle čega je usledilo pesničenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Englezi pišu kako je Miči Bačuaji neposredno nakon tuče skidao odgovornost sa sebe, odnosno pokušao da se "opere", govoreći da se"ničim izazvan" našao u epicentru i da nije kriv, te da je krivicu za sve svalio na kapitena ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lepi

19.01.2021 21:42

U reprezentaciji mu ne smeta ko si kako zalaze, kao i on sam.