CRNO-BELI SE NE ŠALE: Partizan želi napadača iz Engleske!

Autor:

Sport

15.01.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je već poznato Partizanov glavni cilj u zimskom prelaznom roku je dovođenje napadača.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Crno-beli su potencijalno pojačanje pronašli u Engleskoj, i to u Votfordu. Klub iz Humske nalazi se u pregovorima sa "Stršljenovima" oko Filipa Stuparevića.

Nekadašnji školarac Rada, a kasnije prvotimac Voždovca, ima ugovor sa Votfordom do 2023. godine. Engleski tim bi ga rado poslao na pozajmicu, ali čelnici Partizana imaju drugi plan.

Crno-beli žele da ga dovedu bez obeštećenja, ali da Votfordu obećaju procente od naredne prodaje, baš kao što su uradili sa Zdjelarom kad su ga dovodili iz grčkog Olimpijakosa.

Partizan je već pokušao da dovede Stuparevića u finišu letnjeg prelaznog roka, ali tada nije uspeo da se dogovori sa Englezima. Čelnici Votforda su želeli da pozajme talentovanog napadača nekom klubu sa Ostrva, ali na kraju nisu uspeli da mu pronađu novu sredinu.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Filip Stuparević

Stuparević za Votford nije odigrao nijedan meč, a Voždovcu je plaćen 2.250.000 evra. Bio je na pozajmicama u Pribramu i Voždovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading