PROPAO POSAO VEKA: Mihajlović dogovorio sve sa Partizanom, navijači mu zabranili da ode!

Autor:

Sport

15.01.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović je jedan od najboljih fudbalera u istoriji Crvene zvezde, ipak, malo ko zna da je umesto na Marakani mogao da završi u Partizanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović je samo šest meseci ranije imao sve dogovoreno oko prelaska u Partizan, o čemu svedoči i jedan intervju koji je u to vreme, 1990. godine, dao sadašnji trener Bolonje.

Želeo sam u Partizan odmah. To je tim za mene. Mlad, ambiciozan, perspektivan. Volim trenere kao što je Golac. Fajter bez alibija - kazao je Mihajlović u tok intervjuu.

Novinar koji je pravio taj intervju je Mihajloviću predočio da se priča da je dobio kaparu od 170.000 nemačkih maraka od crno-belih.

To nije tačno. Rukovodstvo Partizana je želelo da potpišem predugovor kao što je i Mijatović učinio. Nisam pristao na takvu soluciju, pa nisam ni mogao da dobijem novac.

Upitan je zatim ko je sprečio transfer u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport

Navijači su zapretili rukovodstvu Vojvodine da će zapaliti stadion. Niko nije imao hrabrosti da mi izda ispisnicu i da potpiše neophodne papire.

Usledilo je pitanje o interesovanju Crvene zvezde.

Dao sam reč Partizanu. Već u junu biću crno-beli - odgovorio je Mihajlović.

Novinar je ipak bio uporan, kao da je mogao da predvidi gde će Mihajlović da nastavi karijeru, i pitao je šta će se desiti ako Zvezda ponudi veći novac od Partizana.

Samo ako razlika bude drastična mogu razmišljati o Zvezdi - rekao je Mihajlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading