STANOJEVIĆ PRECRTAO PETORICU: Partizan otputovao u Tursku!

Autor: Republika

Sport

15.01.2021

10:04

Fudbaleri Partizana otputovali su letom u 10 časova na pripreme u turski Belek.

Foto:FK Partizan
Fudbaleri Partizana na aerodromu Nikola Tesla

Trener Partizana Aleksandar Stanojević na put je poveo 30 prvotimaca i šestoricu omladinaca koji su za ove pripreme priključeni najboljoj selekciji.

Stanojević je i kratio spisak igrača koje je prozvao 8. januara, pa su tako u Beogradu ostali štoper Dušan Lalatović, desni bek Periša Pešukić, krilni napadači Nikola Čolić i Denis Stojković.

Njima se traži novi klub kako bi kroz pozajmicu mogli da napreduju. Na put nije krenuo ni Aleksandar Miljković koji je ostao radi dodatnih ispitivanja zbog bolesti.

Takođe, u Tursku neće ići ni golman Aleksandar Popović, levi bek Slobodan Urošević, kao i krilni napadač Filip Stevanović koji će ići u SAD na turneju sa reprezentacijom Srbije.

Lazar Marković i Saša Zdjelar su se zahvalili na pozivu i odlučili su da ostanu sa klubom.

Partizan je u Tursku poveo sledeće igrače:

Golmani: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović i Lazar Slavković;
Odbrana: Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Aleksa Purić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić;
Vezni red: Saša Zdjelar. Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Holender, Aleksandar Lutovac,Vanja Vlahović, Nikola Jović, Lazar Marković, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Mihajlo Petković;
Napad: Žan Kristof Bajbek, Nikola Štulić, Samed Baždar i Marko Milovanović.

Kao što je poznato, Partizan će u Turskoj odigrati pet utakmica. Najpre protiv Zaglebja 17. januara, Rubina 21. januara, Desne 25. i Ruha i Zorije 28. januara.

Komentari (0)

Loading