VRATIO SE KUĆI: Jović na predstavljanju izazvao ogromnu EUFORIJU u Ajntrahtu!

Autor:

Sport

15.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka: U Madridu sam imao priliku da treniram sa najboljim igračima na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novi napadač Luka Jović

Luka Jović (23) zvanično se vratio u Ajntraht iz Frankfurta na šestomesečnu pozajmicu iz Real Madrida! Srpski napadač ponovo je u gradu na reci Majni, gde je odigrao najbolje dve godine u karijeri jer je u periodu od leta 2017. do maja 2019. postigao 36 golova na 75 utakmica.

Podsetimo, portal Srpskog telegrafa Republika.rs prvi je objavio ekskluzivnu informaciju o povratku nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i Benfike u redove bundesligaša.

- Moja motivacija je visoka kao i prvog dana kada sam došao u Ajntraht. Istovremeno pokušavam da zaboravim na prošlost i da ovde počnem od nule i, pre svega, pomognem timu da ostvarimo zacrtane ciljeve - rekao je Luka Jović.

Srbin se zatim osvrnuo na period proveden u "kraljevskom klubu", a prethodno je otkrio zašto je, umesto ponuda iz Italije i Engleske, odabrao povratak u Nemačku.

- Vratio sam se jer mi je klub prirastao za srce u prvom mandatu i stvorio sam posebnu vezu sa klubom i navijačima. U Realu sam imao priliku da treniram sa najboljim igračima na svetu, ali nisam igrao redovno i sigurno će mi trebati malo vremena da se vratim na pravi kolosek - dodao je srpski napadač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading