ZVEZDI SE "SKLANJAJU" SA TERENA! Legenda crno-belih OTKRILA zbog čega Partizan NE MOŽE do titule!

Autor:

Sport

14.01.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizan - Crvena zvezda

Legenda Partizana Ivan Golac smatra da je trka za prvaka Srbije već odlučena, s obzirom da rivali u Superligi imaju "kompleks" od Crvene zvezde.

– Partizan jesenas nije stvarao mnogo šansi. Zvezda, sa svoje strane, lagano rešava utakmice. Rekao bih da se kod njenih protivnika tu radi o kompleksu Marakane. Izgube pre nego što siđu na teren. Nedostaje u ovoj domaćoj trci prave hrabrosti, drskosti, sportskog viteštva. Stalno govorimo o nekakvim kalkulacijama, a ne treba da ih bude. Ne vidim ozbiljnog takmaca Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Golac

Stoga, Golac ne veruje da crno-beli mogu da nadoknade minus devet, koliko zaostaju na tabeli posle jesenje sezone.

– Ne mogu! Mislim da je to prazna priča. Već posle pet, šest kola, kada je Crvemna zvezda odmakla, rekao sam da je prvenstvo rešeno. Sama liga i njen kvalitet ne daju takvu mogućnost. Ne vidim šta bi trebalo da se dogodi da redosled bude promenjen. Mislim da je to nemoguće – kaže Ivan Golac za "Maxbetsport.rs".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading