DEKI POTVRDIO: Zvezda dobija NAJVEĆE pojačanje pred Milan!

Autor:

Sport

11.01.2021

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome su se nadale sve Delije.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Ekspedicija Crvene zvezde je danas otputovala na prvi deo zimskih priprema, na Kipar, a u avionu se nije našao Aleksandar Katai. Ipak, trener srpskog šampiona Dejan Stanković otkrio je da će se sjajni vezista naći na pripremama u Turskoj.

Sale će propustiti prvi deo priprema, ali će ići u Tursku. Polako, dosta puta sam podvukao da je zdravlje na prvom mestu. Nisam želeo da reskiram, nego da se momci vraćaju polako, da ne rizikuju povrede - rekao je Stanković u razgovoru za "Arena sport TV".

Potom je objasnio koliki je značaj Kataija na igru crveno-belih i taktičke zamisli stručnog štaba.

Mnogo je promenio fizionomiju Zvezdine igre. Gledao sam ga u prvom mandatu u Zvezdi i mislim da je ovo jedan drugi Katai. On je pravi lider, imamo sjajnu komunikaciju, ima ogromno poverenje celog stručnog štaba, ali i saigrača. On je lider u funkciji tima. Videlo se da nam je falio, ali imamo tako dobru grupu da možemo i bez njega. A jedva ga čekamo nazad, samo da se oporavi - zaključio je Stanković.

RepublikaFoto: Starsport

Nema sumnje da bi Katai bio veliko pojačanje za Crvenu zvezdu ukoliko se oporavi pred dvomeč u šesnaestini finala Lige Evrope sa Milanom.

Podsetimo, šampion Srbije 18. februara dočekuje "rosonere", dok će se revanš na "San Siru" igrati sedam dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading