BOMBA NA KARABURMI: OFK Beograd doveo KAPITALNO pojačanje!

Autor:

Sport

11.01.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao "romantičara".

RepublikaFoto: Starsport
Marko Grujić i Ivica Jovanović

Iskusni 33-godišnji napadač Ivica Jovanović vratio se u OFK Beograd, potvrdio je klub sa Karaburme.

– Dovođenjem Ivice Jovanovića krenuli smo u kompletno renoviranje tima i pravljenje njegovog “kostura” za narednu sezonu. Ivica je igrač koji odmah može da “pravi razliku na terenu” i bude jedan od predvodnika ekipe. Radi se o dokazanom, visokokvalitetnom napadaču koji je ostavio traga na Karaburmi. Sve se radi planski, u dogovoru sa trenerom Anđelkovićem i predsednikom Stevanovićem. Navijači mogu da očekuju puno dešavanja u prelaznom roku ove zime, a Jovanović je naše prvo zvanično pojačanje i veoma smo srećni što smo sa njegove strane videli veliku želju da ponovo bude deo našeg kluba - izjavio je Mirko Mišković, sportski direktor "romantičara".

Jovanović je prezadovljan što će ponovo nositi dres "romantičara".

Vratio sam se u svoj klub, u svoju kuću. Želim da se naš Ofka vrati na pozicije koje je imao kada sam iz njega otišao. Jedva čekam da krenemo sa pripremama za narednu polusezonu. Na Omladinskom stadionu sam odmah po dolasku video meni drage ljude, navijače, bivše saigrače, zaposlene u klubu. Daću sve od sebe da naš klub vratimo tamo gde i pripada – kazao je Jovanović.

On je u dosadašnjoj karijeri nosio je dresove Timoka, belgijskog Lokerena, Rudara iz Pljevalja, Mladog radnika, Radničkog iz Niša, Rada, Metalca, islandskog Vikingura, Vojvodine, OFK Titograda i Trajala. Jesenas je za Trajal u Prvoj ligi postigao jedan i namestio još dva gola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading