SOLSKJEROVE GLAVOBOLJE: Junajted u OGROMNOM problemu pred najvažniju nedelju!

Autor:

Sport

10.01.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted se suočava sa velikim poteškoćama pred ključnu nedelju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

"Crveni đavoli" su u subotu na Old Trafordu pobedili Votford sa 1:0 u meču trećeg kola FA Kupa i menadžer Ole Gunar Solskjer je imao priliku da odmori veliki broj igrača.

Njegov tim ima priliku da u utorak 12. januara u zaostalom meču, na gostovanju Barnliju, osvajanjem boda ili pobedom stigne do čelne pozicije na tabeli.

Potom ih narednog vikenda, tačnije 17. januara očekuje veliki derbi sa Liverpulom na "Enfildu". To bi moglo da ima velikog uticaja na trku za čelnu poziciju.

Ipak, Ole Gunar Solskjer bi mogao da ima dodatne glavobolje sa obzirom na to da su meč FA Kupa propustila trojica igrača zbog povreda.

U pitanju su Pol Pogba, Viktor Lindelef i Luk Šo, dok je Erik Baili morao da napusti teren zbog povrede glave posle sudara sa golmanom Dinom Hendersonom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Takođe, igrači koji su nastupili protiv Votforda, nisu bili ubedljivi, tako da se može reći da se niko od njih nije nametnuo kao eventualna zamena.

Poseban problem je odbrana, tako da Junajtedu ostaje trka sa vremenom i da se vidi ko će od pomenutih povređenih igrača biti spreman makar za meč sa Liverpulom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading