Ko će ga sada zaustaviti?! TADIĆ DOBIJA KAPITALNO POJAČANJE!

Autor:

Sport

07.01.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajaks je odradio veliki posao kada je dovođenje pojačanja u pitanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Ale sa Jovićem i Gaćinovićem u dresu Ajntrahta

"Kopljanici" iz Amsterdama bili su svesni da moraju da ulože nešto novca od silnih prodaja (De Liht, Van De Bek, Ziješ) kako bi ekipa ostala na tronu holandskog fudbala, pa su upravo to i uradili.

Posle ozbiljnog razmatranja ustanovili su da Lasina Traore i Klas-Jan Huntelar nisu adekvatna rotacija u napadu, pa su ugovorili posao sa Vest Hemom za jedog od najkorpulentnijih napadača na Ostrvu, Sebastijana Alea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Ale

Ale možda u Vest Hemu ne igra svoj najbolji fudbal, ali ga se trener Ajaksa Erik Ten Hag dobro seća iz perioda u Ajntrahtu, kada su on i naš Luka Jović terorisali Bundesligaške odbrane između 2015 i 2017. godine.

 

 

 

U tom periodu Francuz je postigao čak 51 gol i dodao 16 asistencija, tako da se u glavnom gradu Holandije nadaju da će on biti pravo rešenje za osvajanje još jedne titule.

Iako su Englezi Alea platili 50 miliona evra, nepune dve sezone kasnije spremni su da ga prodaju za znatno manju sumu, pa se nagađa da bi Ale mogao da pređe u Ajaks za sumu između 20 i 30 miliona evra.

Dušan Tadić imaće priliku da uspostavi ubitačan tandem sa visokim napadačem

Ko pored Tadića i njegove magije ne može da cveta, taj bolje da batali fudbal, pa i Aleu želimo svu sreću kraj senzacionalnog Srbina u belo-crvenom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading