RASULO U BiH: Novog selektora fudbalske reprezentacije BIRA PREDSEDNIK KOŠARKAŠKOG SAVEZA!

Autor:

Sport

06.01.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bosni se već mesecima vodi bitka oko položaja novog selektora fudbalske reprezentacije, pa je, logično jelte, predsednik košarkaškog saveza odlučio da se umeša.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej Barbarez (levo) dobio je podršku predsednika KSB Mirze Teletovića

Mirza Teletović glava je bosanske kuće fudbala, pa smatra da je merodavan da odlučuje o tome ko će voditi fudbalsku selekciju ove države.

On je to pokazao na Instagramu, gde je Sergeju Barbarezu, dugogodišnjem reprezentativcu i legendi Bundeslige, poslao poruku podrške kada je selektorska fotelja u pitanju.

 

- Legendo, kapitenu, da sam ja predsjednik NSBiH ti bi bio selektor već odavno! - napisao je proslavljeni košarkaš i bivši igrač Netsa, Baksa i drugih.

Slatko nas je nasmejao ćaknuti Mirza, iako situacija u Bosni nimalo nije naivna. Rat unutar njihovih fudbalskih krugova ozbiljan je i zlonameran, pa osim retkih momenata komedije poput ovih fanovi bosanskog fudbala generalno ne znaju da li će imati čemu da se raduju.

Među kandidatima zaraćenih frakcija su bivši selektor Robert Prosinečki, Barbarez, kao i bivši strateg Srbije, Slavoljub Muslin!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading