ODLAZI MILJENIK "DELIJA": Crveno-beli se zbog Tošića ODRIČU STUBA ODBRANE!

Autor:

Sport

05.01.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duška Tošića dani dele od dresa Crvene zvezde, ali bi njegov dolazak mogao da rezultira odlaskom jednog od miljenika "Delija".

RepublikaFoto: Starsport
Tošić stiže na Marakanu, ali bi Stanković mogao da ostane bez ključne karike...

Prevaziđeni su problemi sa platom, prihvatio je svojevremeni reprezentativac Srbije uslove, pa samo ostaje da Tošić stavi paraf na ugovor sa Zvezdom.

Njegov potpis biće vredan između 360.000 evra i 400.000 evra godišnje, dok će se na vernost obavezati na dve sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Tošić je na samom pragu potpisivanja za Zvezdu

Tošićev dolazak, nažalost, mogao bi da znači da Miloš Degenek napušta Marakanu.

Ključna karika Zvezdine odbrane i polovina brutalnog tandema centarhalfa sa Nemanjom Milunovićem nikada nije krio ljubav prema klubu, već se jednom vratio iz inostranstva kako bi pomogao crveno-belima u Ligi šampiona, ali bi sada mogao da krene u lov za novim izazovima.

RepublikaFoto: Starsport
Tošićev dolazak mogao bi da označi kraj za Degeneka (desno)

Kako se piše po srpskim medijima, Degeneka traži nekolicina klubova sa dalekog Istoka, pa bi unosna ponuda za Australijanca srpskog porekla mogla da ga odvede u Aziju.

Ako ne bude bila Saudijska Arabija, biće Kina, osim ako Degenek još jednom dokaže ljubav i odbije milione kako bi Zvezdi pomogao protiv Milana.

 

 

 

Bilo kako bilo, Duško Tošić uprkos godinama još uvek ima šta da pruži, pa će defanziva crveno-belih ostati jaka čak iako ode ljubljeni navijača sa severne tribine Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading