KAKVA LEGENDA: Reprezentativac BiH SPAŠAVA Nastasića!

Autor:

Sport

06.01.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sead Kolašinac vratio se u Šalke, kome će pokušati da pomogne da se izvuče iz velike rezultatske rupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matija Nastasić i njegov Šalke dobili su veliko pojačanje!

Nijedan klub u Evropi i šire nije u rasulu kakvom je Šalke, ali bi povratak Kolašinca iz Arsenala mogao da bude prvi korak na putu ka oporavku.

Poslednji su "plavci" iz Gelzinkirhena u Bundesligi, ali nije toliko daleko bezbedna zona za Nastasića i njegove saigrače, čega je svestan i reprezentativac Bosne.

- Imao sam intenzivne i vrlo pozitivne razgovore s Jochenom Schneiderom u proteklih nekoliko mjeseci. On nosi velike zasluge za moj povratak, pa ćemo sada zajedno probati da sprečimo potop - istakao je levi bek.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sead Kolašinac sa albanskim provokatorom Granitom Džakom

Nastavio je o sjajnim odnosima sa ljudima iz kluba.

-  Norbert Elgert je uvijek bio netko s kim mogu razgovarati, posebno u fazama moje karijere kada stvari nisu išle tako dobro. Kad pohvala nema, Norbert je uvijek hvalio. Nakon što sam nekoliko puta razgovarao s njim telefonom, sjeo sam sa suprugom i rekao joj da se želim vratiti - zaključio je na predstavljanju Sead Kolašinac.

 

Kolašinac je seniorsku karijeru počeo u Schalkeu odakle je 2017. godine otišao upravo u Arsenal, gde je odigrao 113 mečeva. Iako je rođen u Nemačkoj i ima njihov pasoš, njegovi roditelji su poreklom iz Plava u Crnoj Gori i Čapljine. Do sada ima 35 nastupa za BiH. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading