Nada velikana raspršena, SJAJNI SRPSKI NAPADAČ OSTAJE NA MESTU USPEHA!

Autor:

Sport

05.01.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Joveljić ostaće do kraja sezone u redovima Volfsbergera.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Joveljić (desno) cveta u Volfsbergeru, pa će tamo ostati do kraja sezone

Momak koji je na pozajmici iz Ajntrahta spektakularno nastupa od dolaska u Austriju, pa ga mnogi vide u svojim redovima kao idealno rešenje.

Interesovanje za momka koji je na 11 mečeva postigao šest golova raste iz dana u dan, očekivali su mnogi da će ga ekipa iz Frankfurta vratiti u svoje redove kako bi ga prodala dalje, ali u Ajntrahtu nisu istog razmišljanja, pa će svog pulena ostaviti na "kaljenju" do kraja sezone.

Proverena je metoda Nemaca, isto su uradili i sa Lukom Jovićem kada su ga vratili Zvezdi na još godinu dana, pa bi sledeće sezone formirani Joveljić mogao da bude jedan od najopasnijih špiceva u Bundesligi.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football
Ajntraht želi da vrati Jovića dok čeka povratak Joveljića

Volfzberger u svakom slučaju, sve i da su Nemci tražili Joveljića nazad, imao bi pravo da odbije, jer je ugovor o pozajmici potpisan do kraja sezone.

U svakom slučaju, srpski napadač će gledati da nastavi tamo gde je stao u 2020. godini. Bilans mu je osam golova i dve asistencije na 19 utakmica na tri fronta. A na poslednja četiri susreta u ligi postigao je četiri gola, po jedan na svakom meču, tako da poređenje sa Jovićem ide još dublje.

 

Kada smo već kod Luke, zanimljivo je da Ajntraht upravo na njegovom povratku naporno radi, mada ne deluje kao da je Jović spreman da se vrati sa konja na magarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading