KORONA ŠOK U JUVENTUSU: Pirlo ostao bez VAŽNOG igrača pred derbi sa Milanom!

Autor:

Sport

04.01.2021

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem za "staru damu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Menadžer Juventusa Andrea Pirlo

Fudbaleri Juventusa u sredu gostuju MIlanu na "San Siru", a menadžer torinske "stare dame" Andrea Pirlo suočava se sa velikim problemom u defanzivi.

Naime, levi bek aktuelnog šampiona Italije Aleks Sandro testiran je pozitivan na koronavirus, pa je jasno da neće nastupiti u derbiju.

- Fudbalski klub Juventus obaveštava da je nakon pojave blažih simptoma testiran Aleks Sandro i da su testovi ukazali da je poztivan na Covid-19. Igrač je već stavljen u izolaciju. Klub je kontaktirao zdravstvene organe kako bi definisao implementaciju porotokola potrebnih da bi se nastavilo sa treninzima i takmičarskim aktivnostima tima - saopštili su iz torinskog giganta.

Italijanski strateg ima dve opcije. Bivšeg defanzivca Porta će po levom defanzivnom boku najverovatnije zameniti Danilo koji je u osam navrata ove sezone počinjao kao levi bek, ali šansu čeka i perspektivni Đanluka Frabota koji je u tekućoj takmičarskoj godini najčešće imao ulogu "džokera".

Naravno, ni "rosonerima" ne cvetaju ruže. Stefano Pioli, čovek koji je preporodio posrnulog velikana, neće moći da računa na Ibrahimovića, Gabiju, Benasera, Salemakersa i Tonalija koji je "pocrveneo" u trijumfu na gostovanju Beneventu u prethodnom prvenstvenom kolu (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povreda ga sprečila da nastavi teror - Zlatan Ibrahimović, strelac deset pogodaka na šest prvenstvenih mečeva za Milan

Podsetimo, nakon 15 odigranih rundi na tabeli "kalča" lider je Milan sa 37 bodova, dok je "Juve" trenutno petoplasiran sa deset poena zaostatka, doduše i utakmicom manje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading