"GROBARI" BESNI: Partizan prodao UBICU!

Autor:

Sport

04.01.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme.

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari" na derbiju Partizan-Crvena zvezda u polufinalu Kupa Srbije 2020. godine (1:0)

Napadač Almerije Umar Sadik het-trikom je srušio Ponferadinu u meču španske Segunde, a trener Hoze Gomez oduševljen je partijama nigerijskog centarfora, koji je u finišu letnjeg prelaznog roka iz Partizana stigao na Pirineje.

– On je veoma nezgodan igrač za protivničke defanzivce. Ima kvalitet, zna da daje golove i ima našu podršku i šta god mu je potrebno. U teškim trenucima ukazali smo mu poverenje i znali smo da će pre ili kasnije početi da igra na očekivanom nivou – kazao je Gomez.

RepublikaFoto: Starsport
Sjajnu formu iz Humske preneo u Španiju - Nigerijac Umar Sadik

Podsetimo, Sadik je u dresu Almerije na 18 utakmica uspeo da postigne devet golova, uz tri asistencije. Crno-beli se sigurno raduju njegovom dobrom učinku, s obzirom da klub iz Humske ima mogućnost da zaradi dodatnih četiri miliona evra kroz bonuse. Španci su ga, inače, platili pet miliona evropskih novčanica, a mnogi Partizanovci smatraju da ga se "parni valjak" prelako odrekao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading