(VIDEO) MILIONI STIŽU U HUMSKU: Cela Španija bruji o bivšem napadaču Partizana, Sadik za pola sata do het-trika!

Autor:

Sport

03.01.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umar Sadik nastavio je svojoj teror po Španiji.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik i Miloš Degenek

Ipak, ovog puta je uradio nešto što mu do sada nije polazilo za rukom, postigao je tri gola u prvih 29 minuta utakmice protiv Ponferadine. Almerija tako ima ogromnih 3:0 posle prvog poluvremena.

Uz komentare „On je lud! On je najbolji napadač u istoriji!“, pojedini egzaltirani navijači dele na internetu snimke njegovih golova iz pomenute polusatne „rafalne paljbe“, a naročito se ističe situacija kada je lako mogao da zatrese mrežu rivala, ali je sačekao da predribla golmana, pa da tek onda to učini:

 

 

Podsetimo, ukoliko Almerija stigne do španske elite, Partizan će zaraditi dodatna tri miliona evra od Sadikovog transfera, čija je početna suma iznosila 5.000.000 evra. Do sada je bivši centarfor crno-belih devet puta matirao suparničke golmane, a ovo mu je 18. meč na kome igra od transfera u Španiju.

Za Partizan su važni svaki gol i svaki nastup Sadika, jer ukoliko postigne 20 pogodaka to će doneti crno-belima 500.000 evra, a dodatnih 500.000 sa 50 odigranih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
teodor

16.01.2021 13:40

Ali, ali...ali, Partizan ima jos jednog ,ali mnogo vrednog "zeca" u rukavu! Partizan ima i 40 posto,...(da, da:40 %!) od buduceg transfera!!!

Marko

02.02.2021 01:02

Kada ce na Marakanu da stignu milioni,moramo da upitamo Mijatovica i spance...