OVO SU GROBARI ČEKALI: Partizan završio VELIKE potpise!

Autor:

Sport

04.01.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana uskoro se vraćaju sa odmora i kreću u pripreme za prolećni deo sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Crno-beli će se okupiti 8. januara, a na okupljanju će biti i novih lica.

Poznato je koliko pažnje posvećuje Partizan biserima iz svoje omladinske škole, a u zimskoj klasi 2021. godine četvorica igrača biće na pripremama za prvim timom crno-belih posle sjajnih partija u mlađim kategorijama. Reč je o Mihajlu Petkoviću, Vanji Vlahoviću, Marku Milovanoviću i Samedu Baždaru.

Mihajlo Petković rođen je 2004. godine i uprkos činjenici da po godinama treba da igra u kadetskom rangu, talentovani vezista već nastupa u omladinskom timu Partizana. Pokriva poziciju ofanzivnog veznog, ali se snalazi i iza špica. 

Petkovićev vršnjak Vanja Vlahović bolje se snalazi po boku, podjednako dobar i levo i desno, takođe nastupa za omladinski tim crno-belih. Stanojević ga je već vodio u Suboticu na megdan Spartaku, ali je Lazar Marković uspeo da se oporavi pre meča te je Vlahović ostao van konkurencije. 

Marko Milovanović treći je iz omladinskog tima koji će od 8. januara imati priliku da se nametne Aleksandru Stanojeviću. Pokriva poziciju napadača, kao i Samed Baždar koji jedini nastupa za kadete, ali važi za jednog od najvećih talenata u Partizanovoj omladinskoj školi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading