Vojvodina posle sjajne polu-sezone IMA GRANDIOZNE PLANOVE: "Lale" dovele VELIKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

04.01.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović povukao je veliki potez pred nastavak sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović doveo je veliko pojačanje pred nastavak sezone...

Posle sjajnog starta apetiti u Novom Sadu sve su veći, pa bi pod novim sportskim direktorom juriti što bolji plasman u Superligi.

Neće više biti komplikacija na relaciji uprava-trener, pošto je Nenad Lalatović potvrdio da će Milan Kosanović biti novi sportski direktor Vojvodine.

- Problem sportskog direktora je, ja se nadam, rešen. Biće to gospodin Milan Kosanović... Svi ga znaju u Novom Sadu, on je Novosađanin, bio je trener Vojvodine, radio i u Crvenoj zvezdi. Ja se nadam da će on već od sutra ili preksutra biti na svom radnom mestu - rekao je Lalatović na prvoj prozivci na Karađorđu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milan Kosanović novi je sportski direktor Vojvodine

Prvo okupljanje je propustio Siniša Saničanin, ali ne zato što je otišao – a pominje se da ga želi Bešiktaš – već zato što se oženio pa je dobio produženi odmor.

Sa druge strane, timu se priključio štoper Lazar Stojsavljević, koji je jesen proveo na pozajmici u Radu, dok će Mihajlo Nešković ostati na pozajmici u Inđiji. Od omladinaca, tu su Veljko Jelenković, Milan Majstorović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski i Uroš Kabić.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine sa velikim ambicijama ulaze u nastavak takmičenja

Dobra vest za stručni štab je i ta što su šefu odmah javili golman Nikola Simić i mladi vezista Mirko Topić, koji su jesenas mučili muke sa povredama.

 

Sve skupa, na prvom okupljanju bili su:

Golmani: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Željko Brkić;

Odbrana: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Đorđe Đurić, Lazar Stojsavljević;

Vezni red: Nikola Drinčić, Bogdan Mledenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Novica Maksimović, Ognjen Đuričin;

Napad: Nemanja Čović, Đorđe Pantelić i Momčilo Mrkaić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading