28 GOLOVA ZA POLUSEZONU: Žele ga "večiti", ali i Barsa i Milan! Srpski napadač progovorio o svojoj budućnosti!

Autor:

Sport

03.01.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skrenuo je pažnju na sebe.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Čukaričkog na Banovom brdu

Talentovani fudbaler Čukaričkog Nikša Delibašić, momak koji je bio strelac 28 golova tokom jesenje sezone u ligi mlađih kadeta Srbije, poručio je da su dostignuća plod timskog rada, kao i da će o svojoj sudbini odlučivati na leto.

Za perspektivnog Srbina zainteresovani su "večiti rivali", ali i velikani poput Barselone i MIlana, ali ovaj 14-godišnjak čvrsto, sa obe noge, stoji na zemlji i trenutne planove vezuje za Banovo brdo.

– Prijaju ponude. Istina je da su me kontaktirali Barselona, Milan i večiti rivali, ali sve moje misli vezane su za Banovo brdo. Ostajem veran svom gazdi Draganu Galetu Obradoviću i treneru Momiru Mileti sigurno do leta, a posle ćemo videti – kazao je Nikša za sajt Omladinske lige Srbije.

On ističe da mu je omiljena utakmica, upravo ona protiv Partizana koji bi ga rado video u Humskoj.

– Bilo je to protiv crno-belih na našem terenu. Dao sam dva gola i imao dve asistencije, a meč smo rešili u svoju korist 6:1! Pobediti crno-bele tako ubedljivo u svom uzrastu nije mala stvar. Nadam se da ćemo nastaviti sa sjajnim igrama na proleće i tako se okititi šampionskom krunom.

Nikša je tek na početku svoje karijere, još otkriva tajne fudbalske igre i nekako je normalno da ima idola.

– To je Kilijan Mbape, prvotimac PSŽ-a. Divim se sa kojom lakoćom postiže golove. Voleo bi da jednog dana steknem slavu francuskog reprezentativca. Ne žurim nigde. Idem korak po korak. Na dobrom sam putu – podvukao je levokrilni napadač Čukaričkog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading