(FOTO) OD DUBAIJA DO KUBE: Evo kako su srpski fudbaleri DOČEKALI Novu godinu!

Autor: V. Z.

Sport

04.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Predrag Rajković se čekirali u Dubaiju, Luka i Sofija u porodičnom domu u Madridu, dok se nekolicina igrača Zvezde i Partizana obrela na Zlatiboru.

RepublikaFoto: Instagram.com
Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov

Raštrkani po belom svetu, na različitim turističkim destinacijama srpski fudbaleri ispratili su burnu 2020. godinu i s nadom u bolje dane dočekali novu 2021! Od atraktivnih i egzotičnih lokacija poput Dubaija i Kube do domaćih planinskih lepotica, sprski igrači i treneri u krugu porodice i prijatelja proslavili su najluđu noć. Neki su se pak odlučili za komoditet toplog doma, a među njima je napadač madridskog Reala Luka Jović, koji je sa suprugom Sofijom Milošević i sinom Aleksejom prvi dan 2021. dočekao u svojoj vili u prestonici Španije.

- Godina za nama bila je teška i svi smo morali da naučimo da živimo drugačije. U 2021. godinu ulazimo jače i s nadom da će ona biti mnogo bolja, uspešnija i, pre svega, zdravija. Čuvajte sebe i svoje najbliže jer je to najvažnije. Srećni praznici - poručio je Jović na Instagramu.

Nole glumio Deda Mraza

Praznično je bilo i u porodici Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta je 2021. godinu dočekao u zagrljaju najmilijih supruge Jelene, sina Stefana i ćerke Tare, a osim poklona za svoje naslednike, priredio im je iznenađenje, prerušivši se u Deda Mraza. Sve je ovekovečio fotografijom koju je podelio na Instagramu, uz poruku pratiocima:

- Srećna vam nova 2021. godina. Želimo vam puno sreće, zdravlja i ljubavi u svakoj misli, delu i osećanju.

Za kućnu varijantu odlučili su se i srpski reprezentativac Mijat Gaćinović i njegova lepša polovina Vedrana (u Hofenhajmu), kao i porodica doskorašnjeg veziste "orlova" Nemanje Matića (u Mančesteru). Predrag Rajković, čuvar mreže selekcije Srbije, sa suprugom Anom otputovao je u Dubai, dok je njegov kolega na golu Crvene zvezde Milan Borjan sa ženom Snežanom i sinom Filipom na plaži na Maldivima dočekao 2021. godinu.

RepublikaFoto: Instagram.com
Predrag i Ana Rajković

Siniša i Arijana Mihajlović ispratili su 2020. na kubanskom suncu, uz tompuse i koktele, dok je nekolicina fudbalera večitih rivala za proslavu najluđe noći izabrala domaće lokalitete. Štoper Partizana Svetozar Marković i njegova devojka čekirali su se na Zlatiboru, kao i centarfor crveno-belih Milan Pavkov.:

RepublikaFoto: Instagram.com
Svetozar Marković sa svojom lepšom polovinom na Zlatiboru

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading