MILIVOJEVIĆ I MITROVIĆ U PANICI: Zbog KRŠENJA MERA klub doneo MAKSIMALNU KAZNU!

Autor:

Sport

03.01.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema opravdanja za one koji krše mere tokom pandemije koronavirusa, a kazne su žestoke!

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević

Napadač Napolija Viktor Osimen skupo će platiti nepromišljenost kada nije poštovao kovid protokol na novogodišnjoj žurci.

Nigerijac se u Napulj vratio pozitivan na koronu. Sada je u izolaciji, a kazna koju je najvaio besni trener Napolitanaca Đenaro Gatuzo, zaista je paprena 200.000 evra.

To je najveća moguća kazna koju klub u Italiji može da odredi igraču, a Napolitanci su odlučili da posegnu baš za ovom sankcijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Viktor Osimen

Neće Nigerijac ni osetiti ovu kaznu, pošto godišnje od Napolija dobija četiri i po miliona na ime ugovora, ali moglo bi vremenom da ga košta mnogo više.

Klubovi nisu nimalo blagonakloni prema fudbalerima koji načine prekršaj tokom pandemije, a srpski internacionalci Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević su se našli u sličnom problemu zbog novogodišnje proslave.

 

 

 

Englezi su oštro osudili ovaj "ispad", a njihovi klubovi Fulam i Kristal Palas su pokrenuli istragu. Da situacija bude gora, korona je počela da uzvraća udarac u Premijer ligi, pa su mnogi mečeve odloženi.

Očekuje se da se klubovi uskoro oglase oko situacije srpskih fudbalera...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading