(VIDEO) DOŽIVEO JE NA SVOJOJ KOŽI: Ljubimac "Delija" progovorio o najvećem HRVATSKOM I SRPSKOM DERBIJU i otkrio zašto nije ostao u Zvezdi!

Autor:

Sport

02.01.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i miljenik "Delija" Luis Ibanjez zapalio je region kada je potpisao za Crvenu zvezdu, a prethodno je nastupao za Dinamo iz Zagreba! Popularni "Lučo" se prisetio brutalnosti derbija i Srbiji i u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Ibanjez i Vijeira

Iako je prethodno nastupao za Dinamo iz Zagreba ubrzo je kupio navijače, a posebno drag im je ostao zbog gola koji je dao Partizanu u 150. "večitom" derbiju u Humskoj.

Argentinac je osetio na svojoj koži euforiju dva paklena derbija Zvezda - Partizan, odnosno Dinamo - Hajduk.

- Tamo kad je derbi, kako su jedni pored drugih - oni ne mogu da se vide- rekao je Ibanjez u podkastu za "Podkast Inkubator".

- Hajduk i Dinamo su daleko, gde je Split od Zagreba, pa se ne vide. Ovamo se tuku svaki drugi-treći dan. Tamo se uvek priča o derbiju, to je borba. Vidi se taj poseban osećaj o derbiju i kad sam slavio gol to je bilo čudo. Osećao sam se stvarno super- dodao je argentinski bek.

U 37 nastupa za Zvezdu zabeležio je 11 golova i 15 asistencija, a posle samo jedne sezone otišao je u Trabzonspor, mada je malo falilo da ostane u Beogradu.

- Jesam, razmišljao sam da ostanem da smo ušli u Ligu šampiona, ostao bih. Imali smo šansu za Evropu, ali klub koji me je dovodio je stavio klauzulu da ne mogu da igram. Ispali smo od Sasuola i sledeći dan sam otišao u Tursku- poručio je Ibanjez koji se nije proslavio tamo.

Ibanjez trenutno nastupa za Zrinjski i ugovor do 31. maja 2021. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading