TERZIĆ NE OSTAJE DUŽAN: Nekada je bio "Genije", sada je DUPLA NULA!

Autor:

Sport

31.12.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ima novu poruku za predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore i legendu crveno-belih Dejana Savićevića.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Naime, Savićević je oštrim rečnikom nazivajući Terzića "nečovekom" odgovorio na poziv da prisustvuje na meču Zvezda - Milan koji će se igrati u februaru na stadionu "Rajko Mitić", o čemu možete više pročitati OVDE.

Terzić je ekspresno reagovao i nije ostao nimalo dužan "Geniju", pa duel već sada ima jednu nimalo prijatnu uvertiru.

- Savićeviću je pametnije da ućuti. Savićević je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, Savićević kao čovek i kao predsednik FS Crne Gore sada je dupla nula. Čovek pun kompleksa i ne može da prihvati da je posle igračke karijere neuspešan i kao čovek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, a sada uspešan i kao čovek i kao direktor Crvene zvezde. Sujeta i kompleksi govore iz Savićevića. Savićević je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemerno poručuje da ja njega ne komentarišem. On očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsednika fudbalskog saveza. A poziv za utakmicu i dalje stoji jer je Crvena zvezda veća od svakog pojedinca- rekao je Zvezdan Terzić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

31.12.2020 14:19

Bravo, Savićević igrač je iznad prosečnog igrača, Savićević sada je Milovo govno od govneta i velika je sreća da nije proglašen za neku od zvezda Crvene zvezde, jer to kao čovek ne zaslužuje. Slažem se sa odgovorom gispodina Terzića i pozdravljam ga, Žika Milošević, s poštovanjem za sve poštene zvezdaše i ljude.