E TO JE VEĆ POJAČANJE: Junajted spustio loptu, PA SPREMIO TRANSFER SJAJNOG ŠTOPERA!

Autor:

Sport

30.12.2020

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Mančester junajteda, predvođeni potpuno nesposobnim Edom Vudvardom (čija pozadina uopšte nema veze sa sportom) konačno su se doveli razumu, pa su umesto nerealnih meta počeli da se osvrću onima koji mogu da pomognu, ali čija imena ne odzvanjaju toliko glasno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junajted juri Žila Kundea!

Jedan takav je sjajni Žil Kunde, centarhalf Sevilje koji munjevitom brzinom izrasta u jednog od najboljih na svetu na toj poziciji.

I on i klub su letos već odbili Junajtedove gradske rivale Siti, i to sa ponudom od 55 miliona evra, ali je Junajtedov status u svetu fudbala nešto veći od bogataša iz centra ovog grada, pa bi oni ipak mogli da uspeju gde Pep i ekipa nisu.

Nije idealna situacija na "Old Trafordu", Solskjerova klupa toliko se već drma da je Ole verovatno prestao da se plaši zemljotresa, ali nade definitivno ima, pa bi ovaj mladi i veoma perspektivni sastav mogao da dobije ono što im fali dovođenjem Kundea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kunde u dresu Sevilje

Sevilja baš ne želi da ostane bez Francuza, pa su mu stavili cenu od 80 miliona evra, ali šta je to za Junajted koji očajnički traži partnera za Harija Megvajera?

 

Sećaju se mnogi navijači "crvenih đavola" tandema Rio Ferdinand - Mikael Silvestre (Kada Nemanja Vidić nije gospodario odbranom), pa bi partnerstvo između Engleza i Francuza moglo da vrati Junajted u vrh svetskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading