NAVUKAO GNEV NA SEBE: Posle SUKOBA sa direktorom Stanojević NAPUSTIO crno-bele!

Autor:

Sport

29.12.2020

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, rekao je za "B92.net" da je svojevremeno napustio solunski PAOK zbog sukoba sa direktorom kluba, koji od starta nije bio za njegovo angažovanje.

Stanoje je opisao kako se okončala saga sa crno-belima iz Soluna.

- Ja sam energičan trener, kratkog fitilja i bukvalno u svim klubovima koje ste nabrojali, uvek sam sam odlazio, nikada nisam dobio otkaz. Sam sam odlazio iz hiljadu razloga – bilo da sam pogrešio pri izboru kluba, bilo da mi nešto drugo nije odgovaralo, bilo da nisam bio zadovoljan rezultatima ili nečim u klubu. Nigde, osim PAOK-a, gde sam ’oteran’, žargonski rečeno. U Solunu direktor od početka nije bio za mene. Nisam im se nametnuo da sam rešenje za njih, odnosno, samom direktoru. Doveli su me, iako su mi rekli da direktor nije za mene. On mi je to otvoreno rekao, krenuli smo u tu priču, a šta god sam ja radio on je u startu bio protiv toga - izjavio je Stanojević i dodao:

- Možda sam ja mogao neke stvari bolje da uradim, ali ako kažete da ste prošli pripreme i preskočili u Ligi Evrope prvo kolo, onda to nije normalna stvar i nije normalna situacija da nešto pokvarite ili tako uradite. Ako gledate sa strane, sve to što se desilo nije normalno. Ali polazim od sebe, možda sam ja trebao neke druge stvari da uradim bolje i drugačije. Generalno, ako odete posle dva meseca nešto nije u redu i nije normalno. Desilo mi se to prvi put, nadam se i poslednji put takvo iskustvo. Videli ste da sam se i posle toga vratio u Kinu, bio u četiri kluba i kandidat za selektora. Dakle, otvorena su mi vrata. Znate i u Haifi kako sam prošao i kako su me otpratili - zaključio je miljenik "Grobara".

Podsetimo, Stanojević se letos vratio u Humsku kao zamena za Miloševića, a nakon jesenje sezone zaostaje devet bodova za vodećom Crvenom zvezdom na superligaškoj tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading