Suma potpisao UGOVOR ŽIVOTA!

Autor:

Sport

22.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj višemesečne sage.

RepublikaFoto: Starsport
Ofanzivni vezista Partizana Sejduba Suma

Sejduba Suma (29) zaključio je ugovor života u rodnoj Gvineji! Omaleni fudbaler nije napustio Partizan, već je zimsku pauzu iskoristio da ode do domovine i venča se s dugogodišnjom devojkom Bintom Beretom, poštujući sve verske muslimanske običaje, ali i tradiciju svoje zemlje.

U prilog tome svedoče fotografije sa venčanja. Suma i Bintu nosili su tradicionalne gvinejske haljine, on petrolejzelenu, a ona najpre svetloplavu, pa roze. Sejduba je nosio i karakterističnu lentu preko ramena. Kako su mladenci pozirali u raskošnoj sobi kojom je dominirala ogromna fotelja nalik prestolu, pa su mnogi njegovi navijači prokomentarisali da se Suma venčao kao afrički car.

RepublikaFoto: FK Partizan
Suma sa suprugom

Interesantno, svadba će trajati gotovo nedelju dana, o čemu svedoči i raspored po danima koju su gosti dobili na pozivnicama koje je fudbaler štampao u Beogradu. Tako će i narednih dana biti određenih tradicionalnih protokola, dok je pravo veselje zakazano za 26. decembar u elitnom hotelu u Konakriju. Koliko je Sejdubi i Binti stalo do svakog detalja, svedoči to što su mesecima organizovali venčanje.

RepublikaFoto: FK Partizan
Detalj sa svadbe

Oni su planirali da stupe u brak pre nekoliko meseci, ali im je korona poremetila planove. Naime, prvo nisu mogli da napuste Srbiju zbog strogih koronapravila, a onda je fudbalska sezona uhvatila zalet, pa fudbaler nije imao slobodne dane. Koliko su dugo čekali na brak, govori to što je Suma devojci verenički prsten kupio pre gotovo tri godine, na zimskim pripremama na Kipru u februaru 2018.

- Tačno je, želeo sam da Binti pokažem svu svoju ljubav. Izabrao sam prsten sa dijamantima - rekao je tada vidno zaljubljeni fudbaler.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading