ČUDO U KAZAHSTANU: Neverovatni Srbin NAJBOLJI U PREMIJER LIGI - A njegov tim JEDVA OPSTAO!

Autor:

Sport

29.12.2020

10:47 >> 10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto što u fudbalu nije čest primer, golman jednog od najlošijih timova izabran je za najboljeg golmana lige - reč je o Marku Miloševiću.

RepublikaFoto: FC Caspiy/Akylbek Ussenov
Marko Milošević proglašen je za najboljeg golmana Kazahstanskog prvenstva

Nekadašnji kapiten Zemuna i čuvar mreža Napretka i Voždovca je od strane Premijer lige Kazahstana proglašen za golmana sezone.

Ovo je veliko priznanje za Srbina koji je branio gol Kaspija koji je sezonu završio kao prvi iznad crte koja je značila ispadanje iz kazahstanske elite. Premijer liga je označila Miloševića kao najboljeg sa brojkom od čak 25 odbrana.

Srpski golman je imao prvu inostranu sezonu u kojoj je nadmašio sva očekivanja, briljirao na golu svog tima i činio da on uglavnom ili ne izgubi, ili makar izgubi sa podnošljivom razlikom.

 

 

 

Nedavno je Marka Miloševića čuveni Transfermarkt proglasio najboljim golmanom kazahstanske Premijer lige time što ga je svrstao u tim sezone, a sada je i zvanično Srbin proglašen najboljim golmanom Kazahstana.

- Iza mene je teška i turbulentna godina, izmešana svime što se dešavalo u svetu, uz to sam bio i odvojen od porodice... Međutim, ostvario sam ono zbog čega sam otišao u Kazahstan i presrećan sam. Veliki je bio rizik, trudio sam se da iz utakmice u utakmicu branim što je bolje moguće i sve je ovo jedna lepa nagrada. Osećam da sam na vrhuncu karijere i nadam se još boljoj sredini gde bi nastavio karijeru, kao i da ću uskoro potpisati za neki od jačih klubova. Premijer liga me je proglasila golmanom sezone, moram da se zahvalim mojoj porodici i svima koji su me podržavali, kao i treneru golmana Milanu Stojkoviću sa kojim sam radio u Kaspiju - izjavio je Milošević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ПФЛК (@pflkaz)

Srpskom čuvaru mreže je istekao ugovor sa timom iz Aktaua, te trenutno razmatra opcije za nastavak karijere u nešto fudbalski atraktivnijoj sredini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading