OPŠTA POMAMA U EVROPI: Zvezdino dete može da bira - Primera, Serija A ili Bundes!

Autor:

Sport

28.12.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni francuski list Ekip javlja da su tri kluba iz liga "Petice" bacila oko na srpskog napadača .

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Tufegdžić

Fudbaler subotičkog Spartaka Lazar Tufegdžić ima bilans od 11 golova i osam asistencija u Superligi i Kupu Srbije, što nije promaklo brojnim klubovima...

Najpre je Union Berlin stavio ga Tufegdžića na januarsku listu želja, pošto mu je napadač hitno potreban zbog povreda Maksa Kruzea, Entonija Udža i Joela Pohjanpala.

Međutim, Berlinci imaju konkurenciju i to iz Italije i Španije. Kako pišu Francuzi, za srpskog napadača zainteresovan je Udineze. 

 

Mogao bi Tufegdžić da se otisne i u Primeru. I to u redove Hetafea, za koji igra srpski reprezentativac Nemanja Maksimović. Španci su igrali i na međunarodnoj sceni prošle sezone, mada se sada bore u sredini tabele prvenstva.

Ponikao je Lazar Tufegdžić u školi Crvene zvezde, pominjalo se da su ga crveno-beli pratili tokom jesenje polusezone, ali sada deluje realnije da karijeru nastavi preko granice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading