PRESRETAČI ULOVILI DIVLJAKE NA SRPSKIM PUTEVIMA: Vozili kao manijaci, dobro nekog nisu ubili!

Autor:

Hronika

28.12.2020

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Šid, u blizini Sremske Mitrovice, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim "presretačima" zaustavili su dva vozača automobila zbog nasilničke vožnje.

RepublikaFoto: youtube/1 12
Foto: Ilustracija

Policijski službenici podneli su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje protiv vozača (41) automobila "mercedes", koji je na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom od 246,9 kilometara na čas.

Takođe, istog dana policija je podnela prekršajnu prijavu i protiv vozača (41) automobila "BMV", koji je  upravljao vozilom brzinom od 236,8 kilometara na čas, na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas.

Prekršajni sud je učinioce prekršaja osudio na novčane kazne od po 140.000 dinara, kao i po devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading