GROM IZ VEDRA NEBA: Stiže TOTALNO NEOČEKIVANO pojačanje na "Marakanu"!

Autor:

Sport

27.12.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će, izvesno je, otkupiti ugovor Dijega Falćinelija, Ričmond Boaći je na izlaznim vratima, ali to nije sve...

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Moguće je da tokom zime na "Marakanu" dođe i podrška za Falćinelija. 

Crvena zvezda je spremna da dovede napadača, ali za to moraju da se stvore uslovi. Prvi je da to bude brzonogi špic, pošto je to ono što nedostaje Dejanu Stankoviću u njegovoj ekipi. 

Drugi je prodaja Milana Pavkova. Gorostasni špic ima ugovor do 2023. godine, a posle herojske pobede nad Liverpulom i gola u derbiju mu je forma opala. Sve manje igra, a imao je i mnogo problema sa povredama. Interesovanje za njega ipak postoji i u Zvezdi su spremni da ga prodaju u slučaju adekvatne ponude. 

 

 

 

Pričalo se da ga žele neki američki klubovi, a tek ukoliko on "digne sidro" Zvezda će dovesti još jednog napadača. Prvenstveno zato što je tu pored Pavkova i mladi Nikola Krstović, a na mestu špica mogu da se snađu Aleksa Vukanović i El Fardu Ben. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni Žarkovo

27.12.2020 18:35

Novi Hose Kanjas i još 550.000 eur u bunar!?