KUZMANOVIĆ UPLAŠIO "DELIJE": Bivši reprezentativac Srbije otkrio VELIKI PROBLEM pred dvomeč Zvezde i Milana!

Autor:

Sport

25.12.2020

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović

Nekadašnji reprezentativac Srbije i penzionisani vezista Zdravko Kuzmanović govorio je za italijanske medije o brojnim temama, a dotakao se i švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića.

Kuzmanović je "Ibru" ocenio kao fenomena koji kada je na terenu uliva sigurnost celoj ekipi "ma gde i protiv koga da igra".

- Ibra pravi razliku gde god da igra i protiv koga god da igra. Kada izađete na teren i znate da igra u vašem timu to podiže samopouzdanje kod svakog igrača. Fenomen. Lepo je videti ga kako igra u 39. godini. Drago mi je što se Milan vraća posle toliko godina, što je konačno pronašao pravi put. Sada da vidimo da li može da izgura do kraja - izjavio je Kuzmanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Milana Zlatan Ibrahimović

Izvesno je da će Ibrahimović biti najveća pretnja u redovima "rosonera" Crvenoj zvezdi uoči dvomeča u 1/16 finala Lige Evrope. Prvi duel je zakazan na stadionu "Rajko Mitić" 18. februara, a revanš je nedelju dana kasnije na "San Siru".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading