(FOTO DOKAZ) SRBIJA JE OVO DUGO ČEKALA: Poznat NASLEDNIK Tumbakovića na mestu SELEKTORA?

Autor:

Sport

25.12.2020

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovor na goruće pitanje u srpskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

U toku dana objavljena je informacija da je Dragan Stojković Piksi veoma blizu klupe "orlova", a naša redakcija je došla u posed fotografije koja to i potvrđuje.

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje u četvrtak je razgovarao sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom u jednom beogradskom restoranu.

Foto: Privatna arhiva
Sastanak Piksija i Kokeze

Već duže vreme spekuliše se da je Dragan Stojković najozbiljniji kandidat da zameni Ljubišu Tumbakovića, koji nije uspeo da odvede našu selekciju na šampionat Evrope ni posle 20 godina. Piksi je izrazio spremnost da sedne u selektorsku "fotelju", iako su u savezu bili skeptični zbog unosnog ugovora koji i dalje odrađuje sa kineskim velikanom, ekipom Gvangžu R&F.

Zadatak novog selektora biće prolaz na Mundijal u Kataru, kroz tešku kvalifikacionu grupu u kojoj ćemo još jednom odmeriti snage sa Portugalom, predvođenim jednim od najboljih igrača u istoriji fudbala, Kristijanom Ronaldo. Po svemu sudeći, to će pokušati da izvrši Piksi...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Caki

25.12.2020 20:43

Savez uradio najbolje. Mislim svakako da je Piksi pravo rešenje. Sad je sve na njemu...

Mr Jvnć

25.12.2020 20:45

Kad je najteže i niko ništa ne očekuje - bum! Ovo bi bio pravi potez. Kokeza napravio veliki korak

Ranđa

25.12.2020 20:46

Au brate... Posle onolikih ulaganja u terene, reflektore, infrastrukturu... pa i one premije vredi pomenuti, sad smo na pragu da dobijemo zvučno ime na mestu selektora. Ono što Srbija zaslužuje. Bravo za FSS!

Živa

25.12.2020 20:47

Trese se fudbalska Srbija! Daj Bože da Piksi prihvati ovu ponudu. Mada kako neko uopšte može odbiti ponudu da predvodi svoju zemlju, svoj narod? I još takva legenda...