MILOJE, SAVO ILI PIKSI? FSS pred DOGOVOROM sa novim selektorom!

Autor:

Sport

25.12.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

RepublikaFoto: FSS
Radost reprezentativaca Srbije

Fudbalska Srbija sa nestrpljenjem iščekuje ime novog selektora, a sudeći po saznanjima portala "Mocartsport", čelnici FSS blizu su dogovora sa legendarnim asom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Naime, proslavljeni fudbaler Crvene zvezde je u sredu ceo dan pregovarao sa rukovodiocima saveza, i čini se da je dogovor blizu.

Piksi je postao prvi favorit za klupu "orlova" čim je izrazio spremnost da se vrati u srpski fudbal i odrekne se bogate plate koja mu pripada po slovu ugovora sa kineskim Gvangžuom R&F.

Pregovori su se ticali strateških i konceptualnih tema, pošto novac nije najvažniji za Stojkovića, niti je srpska kuća fudbala u mogućnosti da mu ponudi veliki ugovor.

RepublikaFoto: Starsport
Dao zeleno svetlo - Dragan Stojković Piksi

U Staroj Pazovi imaju plan B, pa i C. Ako dogovor sa Piksijem ne bude postignut, alternative su Vladan Milojević i Savo Milošević. Dobro obavešteni krugova, pak, prenose da je Dragan Stojković pred promocijom...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading