ZVEZDO, MOŽEŠ LI KAO MILINKOVIĆ-SAVIĆ? Milan i Lacio odigrali SPEKTAKULARAN derbi, ŠOK u 90!

Autor:

Sport

23.12.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika uzbuđenja na "čizmi".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić protiv Milana

Na "San Siru" odigran je derbi meč 17. kola Serije A u kome je Milan nadigrao Lacio sa 3:2 u spektakularnom okršaju. Pobedu domaćinu doneo je levi bek Teo Ernandez posle kornera u 92. minutu,

"Rosoneri" su ekspresno poveli sa 2:0, ali su "nebskoplavi" uspeli da se vrate i dođu na korak od remija.

Odličnu partiju pružio je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić koji je odigrao 74 minuta, a upisao je i asistenciju.

Četa Stefana Piolija imala je start iz snova u sredu uveče. Hrvat Ante Rebić je otvorio goste u desetom minutu, a u 17. je Čalhanoglu iz penala duplirao vođstvo. 

Igrao se 28. minut kada je Ćiro Imobile promašio penal za "lacijale", ali je to ispravio Luiz Alberto za 2:1.

Italijan je nadoknadio propušteno posle nepunih sat vremena igre. U 59. minutu viđena je prava magija SMS-a koji je uputio fenomenalan pas iz prve za Imobilea, a ovaj je rutinski matirao Donarumu (2:2)

Ogromne šanse imali su "rosoneri" u samom finišu susreta. Dve stopostotne prilike ispustio je Rebić, odnosno iskusni Pepe Reina mu je u oba navrata odlično odbranio, ali je Ernandez u sudijskoj nadoknadi Milan vratio na vrh tabele.

Inter je pobedio u Veroni sa 2:1, čime je zadržao korak za gradskim rivalom. Bolonja, srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića, odigrala je nerešeno na svom terenu protiv Atalante (2:2), dok je Roma nadigrala Kaljari na "Olimpiku".

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading