REDSI TRLJAJU RUKE: Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera odlazi u Liverpul!

Autor:

Sport

23.12.2020

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Stefan Bajčetić mogao bi Seltu da zameni šampionom Engleske Liverpulom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Liverpula i Totenhema

Talentovani štoper, sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srđana Bajčetića, imao je na stolu nekoliko ponuda velikih evropskih klubova, ali u toj trci za njegov potpis pobedio je klub sa Enfilda.

Redsi su praktično ukrali ovog šesnaestogodišnjaka ispred nosa Mančester junajtedu, budući da su crveni đavoli bili najveći favoriti da ga dovedu. Pored njih i Lajpcig je bio u redu za mladog srpskog igrača.

Ipak, Liverpul je bio najkonkretniji i najbrži. Želeli su da završe čitav posao do kraja godine jer će im Bregzit praviti problem od 2021. i čitav posao bi u narednim danima trebalo da bude ozvaničen.

Kako je Bajčetić i dalje u omladinskoj selekciji Selte i nema potpisan profesionalni ugovor, tim sa Balaidosa ne može da dobije veću svotu novca pri njegovom odlasku. Takođe, Selta bi trebalo da dobije i procenat od naredne prodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading