MURINJO HITA KA NOVOM TROFEJU: Totenhem bolji od Stouka, majstorije Bejla, Dejvisa i Kejna!

Autor:

Sport

23.12.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema treći su polufinalisti Karabao kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje posle golčine Bena Dejvisa... Dejvis, Son i Vinks

Sparsi su u 1/4 finalu savladali Stouk na stadionu Bet 365 sa 3:1.

Murinjo je na teren poslao snažan sastav sa Bejlom, Alijem, Kejnom i mnogim drugima. Totenhem je dominirao tokom prvog poluvremena, ali je uspeo da postigne samo jedan gol. Bejl je perfektno napravio trzaj glavom i iskoristio asistenciju Vinksa. Dele Ali je propustio nekoliko dobrih prilika u ovom delu igre.

Na poluvremenu ušao je i Son, ali je usledio hladan tuš. Posle greške Delea Alija, Stouk je napravio ekspresnu kontru i preko Kolinsa izjednačio na 1:1.

Ipak, Murinjo u teren ubacuje Sisoka i Lamelu, a Totenhem ubrzo stiže do prednosti. Ben Dejvis je uputio sjajan udarac sa nekih 25 metara i od stative sproveo loptu u mrežu.

Konačnih 3:1 postavio je Hari Kejn, domaći su pogrešili, lopta je došla do Sisoka koji je potom dodao do Engleza. Kejn se oslobodio čuvara i zakucao loptu u mrežu golmana Stouka. U međuvremenu je poništen i gol Sona zbog ofsajda, koji nije postojao.

Pored Totenhema u polufinalu su već Brentford i Mančester siti, dok će se večeras u duelu Evertona i Junajteda tražiti poslednji učesnik polufinala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading