NIGERIJAC RASPALIO MAŠTU: Sadik se podsetio Partizana i Junajteda, pa DAO OBEĆANJE!

Autor:

Sport

22.12.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana, a sada član član Almerije, Umar Sadik podsetio se perioda kada je nosio crno-beli dres i meča sa Mančester junajtedom u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

U intervjuu za nigerijske medije je istakao da mu je to bilo ogromno iskustvo u karijeri, bez obzira na dotadašnje nastupe u Romi ili Rendžersu.

- Liga Evrope je jedno od najjačih klupskih takmičenja, posle Svetskog prvenstva i Lige šampiona. Bilo je veliko iskustvo igrati sa Partizanom u Ligi Evrope, a vrhunac je bio duel sa Mančester junajtedom u Beogradu. Izgubili smo, jer nismo imali nimalo sreće. I dalje dobro pamtim utakmicu i čudim se kako smo je izgubili- rekao je Sadik.

Boravak u Partizanu mu je, kako sam kaže, promenio karijeru.

 

- Moram da se zahvalim Bogu na prilikama koje mi ukazuje u životu i u fudbalskoj karijeri. Kao igrač, san mi je da se okušam na najvišem nivou. Prošle sezone igrao sam u Ligi Evrope, a sada sam u španskoj drugoj ligi, ali Almerija je klub sa velikim budžetom i velikim planom da se vrati u Primeru. A, kada izborimo promociju, samo će nam nebo biti granica, verujte.

Ove sezone je Nigerijac postigao šest golova i jedan je od zaslužnijih za visok palsman Almerije na tabeli Segunde.

- Ambicija kluba da se vrati u prvu ligu Španije je razlog koji me je ubedio da dođem ovde. Svi u klubu žele da se plasiramo u elitu, jer tamo pripadamo po našem budžetu, stadionu, ambicijama- istakao je Sadik.

U tom slučaju će Partizan profitirati...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading