NAJVEĆI ZVEZDIN PROMAŠAJ KONAČNO PROGOVORIO: Pomislio sam, dođavola - kako sam ZAVRŠIO OVDE?

Autor:

Sport

22.12.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski fudbaler Radživ van La Para stigao je prošle jeseni u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje za Ligu šampiona, ali se brzo ispostavilo da je jedan od najvećih promašaja u Zvezdinoj istoriji.

RepublikaFoto: Starsport
Radživ van La Para

La Para nije pokazao da vredi 1.2 miliona evra koliko je plaćen, na utakmicama i treninzima je delovao nezainteresovano, bio je i nedisciplinovan, pa je Dejan Stanković već na zimu odlučio da ga "precrta" i  pruži priliku mladom i perspektivnom Gavriću.

Odužio se  rastanak sa Holanđaninom, Zvezda ga se jedva rešila u aprilu, a njemu je trebalo više od šest meseci da nađe novi klub.

Na kraju je uhlebljenje u našao u španskom drugoligašu Logronjesu, a holandskim medijima se poverio koliko mu je teško bilo da pronađe klub nakon boravka u redovima crveno-belih.

La Para  je rekao da je zadnjih meseci  radio odvojeno od ostatka ekipe, kao i da još čeka deo novca koji mu crveno-beli duguju, a da su ga isto tako uvredile ponude koje je u međuvremenu dobio od holandskih klubova

Onda je poentirao sledećim rečima.

 

 

 

- Posle toga sam kod kuće sedeo na kauču i prisećao se kroz šta sam prošao. Sećam se kad sam igrao na punom Vembliju i u Premijer ligi. Pomislio sam, kako sam dođavola završio u ovoj situaciji?- zaključio je Holanđanin.

Polubrat sjajnog Žoržinja Vajnalduma je igrao za Vulverhempton, Brajton, Hadersfild i Midlsbro, a u Logronjesu je odigrao prvu utakmicu nakon skoro godinu dana pauze.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading