EKSPLOZIJA U RIMU: Sergej DOBIJA srpsko društvo u Laciju!

Autor:

Sport

21.12.2020

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazović nalazi se na meti rimskog Lacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić

Izgradio je svoje ime Darko Lazović u Italiji za šest sezona, ali poslednje dve u Veroni ostavile su posebno dobar utisak u Rimu, pošto je Lacio označio kao nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera kao metu u narednom prelaznom roku. 

Iako je Lazović poslednjih godina igrao po desnom boku i u reprezentaciji u Veroni, Lacijali u njemu vide zamenu za Senada Lulića koji je povređen, ali koji igra na suprotnoj strani terena.

Reprezentativac Srbije savršeno se uklapa u sistem Lacija, prodoran je pošto je godinama igrao klasično krilo, a saradnja sa defanzivnim perfekcionistom Igorom Jurićem u Veroni je od njega napravila i sjajnog odbranbenog igrača po boku.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Lazović

Ipak, neće biti Laciju lako da otkupi Lazovića, ima Jurićevo poverenje, standardan je u startnoj postavi ove sezone je odigrao 10 utakmica, bilo bi i više da nije imao koronavirus, ugovor mu važi do 2022. godine i Rimljani će morati "da se otvore" i plate Veroni koliko traži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading