DOKLE VIŠE: Mančester Siti OPET DOVODI POJAČANJE OD 100 MILIONA EVRA!

Autor:

Sport

20.12.2020

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Pepa Gvardiole polako se oporavljaju od lošeg starta sezone, pa u januaru na transfer tržištu planiraju da popune rupe u sastavu kako bi se ponovo uključili u trku za titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gvardiola hoće da dovede Lukakua u Siti za 100 miliona evra!

Siti je trenutno na sedmoj poziciji u Premijer ligi, ali ih već 8 poena deli od prvoplasiranog Liverpula, pa moraju kako znaju i umeju da se čupaju.

Glavni problem nebesko-plavih iz Mančestera jesu povrede Aguera i Gabrijela Žezusa, koji nikako ne mogu da se stabilizuju u napadu, pa španski stručnjak smatra da mora da dovede još jednog vrhunskog špica.

Pošto kriza arapske vlasnike očigledno nije udarila toliko jako kao i ostale, "građani" imaju novca na pretek, pa Gvardiola sada želi da potroši 100 miliona evra na Romelua Lukakua.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukaku bi "građane" mogao da košta čak 15 miliona evra po sezoni!

Korpulentni Belgijanac nezadovoljan je zbog Interovog preranog istupanja iz Lige šampiona, pa po hitnom postupku želi da napusti Italiju.

 

 

 

Siti nudi klubu 100, a špicu 15 miliona evra po sezoni, pa će njemu zaista teško biti da ovakvu unosnu ponudu odbije.

Imajući u vidu da Inter kuburi sa finansijskim problemima zbog pandemije, deluje kao da bi ovaj transfer mogao da se ostvari pre nego kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading