PRETPLATILI SE NA SRBE: Miroslav Đukić USKORO POTPISUJE!

Autor:

Sport

17.12.2020

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni srpski stručnjak, Miroslav Đukić jos nije pronašao novo angažovanje nakon što je letos prekinuo saradnju sa Sportingom iz Hihona.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Naime, Đukić je ozbiljan kandidat da preuzme klupu kineskog Gvangžu R&F-a, a interesantno je da se prethodno u vezu sa ovim mestom dovodio i doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković.

Potvrdu da su u kineskom klubu ozbiljno "zagrizli" za srpska imena govori i izjava Dragana Stojkovića-Piksija, koji je nedavno u "Uranku" na televiziji K1 izjavio kako su ga vlasnici tri puta zvali da se vrati na staro mesto.

 

Kako navode strani mediji, Đukić je sada faktički jedini kandidat za to mesto, pa bi uskoro mogla da usledi i promocija. A podsetimo, on je tokom karijere vodio ekipe Partizana, Muskrona, Herkulesa, Valjadolida, Valensije, Kordobe, Al Šababa i Sportinga iz Hihona, što znači da bi njegovo iskustvo moglo dosta da pomogne Gvangžuu u predstojećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading