ZVEZDO, PAZI SE: Milan dovodi POKER strašnih POJAČANJA u januaru!

Autor:

Sport

15.12.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana Zlatan Ibrahimović i Rafael Leao

Žreb za 1/16 finala Lige Evrope spojio je aktuelnog srpskog šampiona Crvenu zvezdu i višestrukog prvaka Evrope, slavni Milan. 

Prema pisanju italijanskih medija, "rosoneri" su spremili kvartet pojačanja za zimski prelazni rok kojima će pojačati konkurenciju praktično u svim linijama tima, sem golmanske.

Što se tiče odbrane, na meti je defanzivac Šalkea Ozan Kabak, koga traži i Liverpul, a njegov dolazak najverovatnije znači kraj saradnje sa Argentincem Mateom Musakijom.

U veznom redu, Milan je bacio oko na vezistu Totenhema koji je u nemilosti menadžera Žozea Murinja, Dele Alija, dok je plan da se na mestu ofanzivnog veznog angažuje "desetka" Atalante Papu Gomez.

U špicu, Stefano Pioli je uvideo da maestralnom, ali vremešnom, Ibrahimoviću treba zamena, pa će Maldini učiniti sve da potpiše centarfora Seltika Odsona Eudarda.

Nema dileme, "rosoneri" žele Skudeto, ali i da budu konkurentni i u Ligi Evrope, pa će italijanski stručnjak od januara raspolagati sa znatno većim brojem kvalitetnih igrača u rotaciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading