NAPUSTIO NAS JE VELIKI PROFESIONALAC: FSS uputio POSLEDNJI pozdrav preminulom Sabu!

Autor:

Sport

15.12.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest za srpski fudbal.

RepublikaFoto: Starsport
Zoltan Sabo

Fudbalski savez Srbije (FSS) i Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije izrazili su sačešće povodom smrti trenera TSC-a Zoltana Saba.

Sabo je danas preminuo iznenada u 49. godini.


- U 49. godini života preminuo je Zoltan Sabo. Fudbalski savez Srbije izražava najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i TSC-u - navode iz FSS-a.

Kako se navodi u saopštenju Superlige, fudbalske radnike i ljubitelje fudbala duboko je pogodila jutrošnja vest da je preminuo jedan od najperspektivnijih trenera u srpskom fudbalu.

- Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima Zoltana Saba. Ostaće upamćen kao izuzetan fudbalski radnik i veliki profesionalac - navodi se u saopštenju.

Od Saba se oprostio i FK Partizan, čiji je dres nosio kao igrač.

- Sa tugom i nevericom smo jutros primili vest da nas je napustio naš bivši igrač, a do juče i dragi kolega, šef stručnog štaba TSC Zoltan Sabo. Neka ti je večna slava i hvala! - naveli su iz Partizana.

Sabo je rođen u Somboru, a tokom igračke karijere nastupao je za Hajduk iz Kule, Vojvodinu, Partizan, južnokorejski Suvon Bluevings, japanski Avispa Fukuoka, mađarski Zalaegerszeg, kiparski AEK Larnaca, Mladost iz Apatina i Beočin.

Trenersku karijeru započeo je 2007. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading