AJFONKA U STRAŠNOJ PANICI OD ROBIJE: Tužilaštvo ima KECA u rukavu, potvrđena optužnica protiv srpske starlete!

Autor:

Hronika

15.12.2020

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović(29), poznatija kao Tijana Ajfon sada je definitivno optužena za podvođenje i organizovanje međunarodnog lanca prostitucije, budući da je pre tri dana Sud Bosne i Hercegovine potvrdio pre dve nedelje podignutu optužnicu protiv srpske starlete.

RepublikaFoto: instagram.com/tijanamaksimovic
Tijana Maksimović

Tijana Ajfon se tereti da je 27. maja 2020. godine, podvodila državljanke Srbije sa područja Beograda, G. S. i S. P. tako što ih je povela sa sobom preko Save i Drine u mesto Suho Polje kod Bijeljine, da bi na privatnoj zabavi, pružale seksualne usluge za po 500 evra.  

- Čeka se da sud ove nedelje odredi datum prvog pretresa protiv Maksimovićeve, dok se ona uzda da će njen advokat iz Bijeljine, Milos Stevanović koji je svakog dana posećivao u pritvoru u Bijeljini,  uspeti da sve prolongira bar do februara. Tijana se užasno boji zatvora pogotovo što sada ima to iskustvo posle mesec dana pritvora i strahovito se plaši procesa pošto je advokat uveravao da protiv njen neće biti podignuta ni optužnica. S druge strane, tužilaštvo ima čvrste dokaze protiv srpske starlete i moraće biti kaženjena - otvriva izvor Srpskog telegrafa iz bosnohercegovačkog pravosuđa. 

Tijana Ajfon juče nije želela da odgovori na pitanje da li se plaši ishoda suđenja protiv nje, a takođe ni njen advokat se nije oglasio povodom potvrđivanja optužnice uprkos našim pozivima i porukama. 

Podsetimo, Tijana Maksimović je  krajem maja ove godine uhapšena u vikendici sa bazenom u mestu Suho Polje, na orgijama sa 26 kriminogenih muškaraca i četiri devojke osumnjičene za prostituciju. 

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV

Tada je Žandarmerija RS u akciji sa bijeljinskom policjom u toj vikendici pronašla 10 pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira i mnoštvo skupih mobilnih telefona, kao i 10.00 evra u raznim valutama , od kojih je navodno 8.000 evra trebalo da pripadne Tijani i njenim drugaricama za seks sa raspomamljenim kriminalcima.

Srpska starleta je u pritvoru provela mesec dana odakle je preko svojih veza izvukao advokat Stevanović sa kojim je inače straleta veoma bliska i to ne krije ni jedno od njh. Po izlasku iz pritvora Ajfonka je eksluzivno za Srpski telegraf ispričala da je u zatvoru završila zato što je verovala lošim ljudima.Tada je i otkrila da joj Stevanović nije samo advokat nego i najveća podrška. 

RepublikaFoto: Instagram
Tijana sa advokatom

- Porodica me nije posećivala u pritvoru jer su bili zauzeti ozbiljnim poslovima kojima se bave za razliku od mene, ali me je moj prijatelj Miloš, koji mi je sada i advokat obilazio svaki dan i unosio mi vedrinu. On je bio moja najveća i jedina podrška - rekla je starleta u junu čim je puštena da se brani sa slobode.  

Muka mi je od svega

Tijana Maksimović boravila je na Kopaoniku od prošle nedelje gde je pre nekoliko dana dobila tužnu vest da joj je preminula baka i morala je da prekine boravak na planini. 

- Nisam zelela bilo šta da pišem, muka mi je svega i ove godine i svega sto se dešava! Jel dosta sad??? Jel može da se svira kraj??? Sve sam prošla i pregurala, ali ona je bila tu i sve je bilo mnogo lakše, bili smo na okupu. Moja baba me je napustila, otišla je na neko lepse mesto i spokojnije. Sa njenim odlaskom vise nisam ista, volela sam je mnogo, bila je omiljena baba, svi smo je zvali baka iz crtaca. Podržavala me je kad niko nije, bila je tu i kad nije trebala samo da pokaže da nisam sama i da vredim. Svaku moju odluku u životu je podržala - napisala je starleta u pismu na instagramu. Reklo bi se da je tuga za bakom brzo splasla jer se Tijana odevena u belo, ubrzo pohvalila novim krpicama i prazničnom atmosferom u domu.

Inače, od maja do danas  starleta optužena za prostitciju se transformisala raznim tretmana i skoro je neprepoznatljiva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading